به گزارش پایگاه اطلاعرسانی حوزه نمایندگی ولی فقیه در هلال احمر، این دیدار با حضور مدیرعامل و اعضای شورای معاونین هلال احمر استان، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سازمان جوانان، مدیرکل حوزه نمایندگی ولی فقیه در هلال احمر و مسئولین دفاتر نمایندگی ولی فقیه، معاونین جوانان و دبیران کانونهای طلاب هلال احمر استانهای یزد، مرکزی، اصفهان، چهارمحال و بختیاری و کهکیلویه و بویراحمد برگزار شد.
در این دیدار آیت الله علیرضا اعرافی رئیس حوزههای علمیه کشور و امام جمعه میبد با ابراز خرسندی از این ملاقات، با اشاره به اهمیت تکافل و تعامل در جامعه بشری گفت: دین مبین اسلام براساس وجه مشترک ذات بشریت و به رغم وجود برخی مرزها، اهتمام ویژهای به این اصل دارد.
وی این تکافل و تعامل را نه تنها در شرایط بحرانی بلکه در تمام احوال ضروری خواند و گفت: البته نقطههای بحرانی در واقع سنجههای ارزیابی انسانیت افراد هستند و در هنگام بحرانهاست که آدمها، جامعه و فرهنگ جامعه شناخته میشود.
آیت الله اعرافی با بیان این که گوهر انسانیت انسانها در شرایط سخت و حوادث خود را نشان میدهد، تاکید کرد: جامعهای زنده، پویا و شکوفاست که در بحرانها و اضطرابهای اجتماعی بتواند گوهر انسانی و حس نوع دوستی و خدمتگزاری خود را نشان دهد.
وی خاطرنشان کرد: به همان میزانی که یک فرد و یک گروه از جامعه در هنگام بحرانها حس مسئولیت بیشتری از خود نشان دهد، به همان میزان از انسانیت و اسلامیت قویتری برخوردار است.
رئیس حوزههای علمیه کشور در ادامه با بیان این که هلالاحمر در این میدان ارزشمند یعنی تکافل و تعامل و فریادرسی به نیازمندان، نقشآفرینی و پرچمداری میکند، افزود: در دفاع مقدس نیز اگر روح بزرگ در بحران و گره گشایی در چالشها نبود حتما نمی توانستیم کشور را از سقوط و تجزیه نجات دهیم.
وی تاکید کرد: کار انسانی، اسلامی، انقلابی و جهادی هلال احمر آنگاه ارزش بیشتری پیدا میکند که همراه با رویکرد علمی، فنی و دقیق و بنیادی باشد.
آیت الله اعرافی در ادامه به موضوع اهمیت مشارکت مردم و تمام گروهها در داشتن حس و رسالت گرهگشایی در بحرانها تاکید کرد و گفت: شکل گیری این مهم در نظام روحانیت که یک نظام علمی، اخلاقی، اجتماعی و مردمی است نیز در همین راستا بوده و معتقدیم روحانیت باید در هویت خود این شاخصها را داشته باشد.
وی ضمن ابراز خرسندی از حضور هلال احمر به عنوان یک نماد خدمتگزاری در بدنه روحانیت، گفت: بنا بر گزارشها تعداد 700 کانون طلاب براساس سنت تاریخی حوزههای علمیه و منطق اسلامی شکل گرفته است.
امام جمعه میبد در پایان بر لزوم فرهنگسازی اجتماعی و برخورداری از مهارت و توانایی کمک به دیگران در زمان بروز خطر و بحران تاکید و ابراز امیدواری کرد که روحانیت بتواند در این حوزه نیز موثر واقع شود.
اهمیت انسجام و یکپارچگی در فعالیتهای بشردوستانه طلاب در هلال احمر
در ادامه، معاون فرهنگی و امور آموزشی، پژوهشی حوزه نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر نیز از نگاه ویژه آیت الله اعرفی نسبت به فعالیتهای خیرخواهانه طلاب قدردانی کرد و این رویکرد را زمینهساز تقویت ارتباط میان جمعیت هلال احمر و حوزههای علمیه دانست و اظهار امیدواری کرد که با توجه به این رویکرد شاهد رشد خدمترسانی در جمعیت هلال احمر باشیم.
حجت الاسلاموالمسلمین دکتر شیخ الاسلامی خاطرنشان کرد: کانون طلاب به عنوان یک فرصت اساسی برای ساماندهی فعالیتهای بشردوستانه طلاب و ایجاد هماهنگی و رویهای منظم اهمیت دارد و برگزاری فعالیتهای مشترک در راستای این هدف را امری ضروری دانست.
همچنین مسئول دفتر نمایندگی ولیفقیه در سازمان جوانان جمعیت هلالاحمر در این نشست اظهار کرد: یکی از دغدغههای مهم نماینده محترم ولی فقیه در جمعیت هلال احمر و نیز از موضوعات مورد تاکید ریاست این جمعیت، حضور طلاب در فعالیتهای هلال احمر است.
ارتباط طلاب با اعضای جوانان هلال احمر از رویکردهای جدی کانون طلاب این جمعیت است
حجتالاسلام و المسلمین یونس بختی در مورد مهمترین فعالیتهای طلاب در جمعیت هلال احمر هم گفت: انجام فعالیتهای امدادرسانی با ارائه آموزشهای مربوطه به طلاب که علاوه بر دگرامدادی در هنگام حوادث، نقش موثری در خودامدادی آنها خواهد داشت، همچنین فعالیتهای بشر دوستانه در قالبهای مختلف از جمله تیمهای سحر(سفیران حمایتهای روانی) و از همه مهمتر پرداختن به امر ترویج و تبلیغ توسط طلاب با توجه به تعداد یک و نیم میلیون عضو جمیعت هلال احمر اهم این فعالیتهاست.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
4/26/2025 3:14:00 PM