به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حوزه نمایندگی ولی فقیه در هلال احمر، حجت الاسلام والمسلمین معزی در همین زمینه افزود: تاکنون از سوی سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر، اقدامات مطلوبی برای تقویت توزیع عادلانه و بی چشمداشت کمک های معیشتی، درمانی، فرهنگی و آموزشی خیرین و داوطلبان در شرایط اضطرار و عادی در مناطق دورافتاده و کم برخوردار کشور صورت گرفته است.
نماینده ولی فقیه در بخش دیگری از سختان خود اظهار کرد: در امور اجتماعی بر اساس اندیشههای اسلام رفع گرفتاری و بر طرف کردن مشکلات اجتماعی دارای بالاترین ثواب است و همه مومنان به انجام کارهای نیک با حفظ تقوای الهی و احسان به همنوعان امر شده اند چرا که همان گونه که لطف و رحمت پرودگار شامل همه موجودات می شود، بنابراین از آن ها دعوت شده است تا با نیکی به دیگران، با آن ها همدلی کنند و نیت الهی، ارزش آن را مضاعف می کند.
حجت الاسلام والمسلمین معزی با اشاره به تاریخچه و فلسفه وجودی نهضت بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر در دنیا، خاطر نشان کرد: مدیریت در جمعیت هلال احمر به معنای مدیریت برای داوطلب محور بودن فعالیت های انساندوستانه آن است و مردمی تر کردن فعالیت های داوطلبانه، تفاوتی است که باید مورد توجه قرار گیرد و اگر این حس بخواهد تقویت شود بنیانش اعتماد است.
وی با اشاره به موضوع شفافیت مالی در سازمان های مرتبط با امور خیریه، بیان داشت: به میزانی که ما شفافیت مالی و نظام مند و قابل دسترس فراهم کنیم، اعتماد بیشتری برای واقف و نیکوکاران اجتماعی و همچنین برای کسی که دریافت خدمات میکند فراهم خواهد شد.
نماینده رهبر معظم انقلاب در جمعیت هلال احمر تصریح کرد:اگر چه ماهیت کار خیر در جمعیت هلال احمر تنها معطوف به بستر حادثه ها و فاجعه ها نمی باشد و ماهیت و تاثیرگذاری فراگیر دارد، لیکن سازمان داوطلبان می بایست دارای این توانایی باشد که خیرات و مبرات مردمی را بر اساس نیات واقفان و نیکوکاران و همچنین در مسیر مورد نیاز فعالیت های جمعیت هلال احمر هدایت و هزینه کند.
حجت الاسلام والمسلمین معزی با برجسته خواندن نقش جامعه روحانیت در جامعه، از ضرورت توجه به این ظرفیت کم نظیر برای اعتبار بخشی، همکاری، همفکری و همراهی با نیروهای داوطلب جمعیت هلال احمر، سهل الوصول نمودن امور اداری و نیز برنامه ریزی برای استفاده موثرتر از منابع داوطلبی و ارتقای تعامل درون و برون سازمانی و جلوگیری از جزیره ای عمل کردن سازمان های تابعه جمعیت هلال احمر، سخن گفت و افزود: دفاتر حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان های جمعیت هلال احمر مسئولیت و وظیفه شرعی دارند تا با نظارت بر عملکرد سازمان های منتفع از مشارکت های مردمی، موجب رفع دغدغه نیکوکاران در خصوص عمل امینانه به نیات شان شوند.
وی با آرزوی موفقیت برای سرپرست جدید سازمان داوطلبان، ابراز امیدواری کرد تا در آینده ای نزدیک، بیش از گذشته شاهد رشد کمی و کیفی خدمات داوطلبانه و از همه مهم تر ترویج فرهنک داوطلبی و انجام امور عام المنفعه باشیم.
همچنین سید مهدی موسوی نیا مسوول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سازمان داوطلبان نیز در این جلسه ضمن اشاره به حسن انتخاب سرپرست این سازمان از سوی رئیس جمعیت هلال احمر، افزود: بی تردید این انتخاب از بدنه مجموعه، فواید بی شماری برای تحقق اهداف سازمان به همراه دارد.
سرپرست سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر نیز در این دیدار، ضمن ارائه گزارش اجمالی از فعالیت ها و برنامه های سازمان، تاکید کرد: با تشکیل کارگروهی ویژه بر اساس مفاد بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، به زودی با اعمال تغییراتی، نسخه بومی سازی شده طرح ها و برنامه های نوین داوطلبانه تدوین می شود.
وحید سلیمی در بخش دیگری از سخنان خود، تخصیص بودجه برای ارتقای برنامه های فرهنگی و دینی سازمان را ضروری دانست و ابراز امیدواری کرد تا اقدامات خوبی دراین زمینه صورت گیرد.
11/30/2021 10:16:17 AM