به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حوزه نمایندگی ولی فقیه به نقل از تارنمای اطلاع رسانی این جمعیت، در این آیین که 15 بهمن، در دهه مبارک فجر و همزمان با میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت مقام مادر و روز زن برگزار شد، دکتر محمد قوسیان مقدم، با تبریک فرا رسیدن این ایام گفت: جشنواره ملی «سفیران بشردوستی» فرصت مناسبی برای نشان دادن توان جوانان هلال احمر در کشور است.
دبیرکل جمعیت هلال احمر با بیان این که اهمیت سخنوری برای تبلیغ هر گزینه ای یکی از ضروریات است و در قرآن کریم نیز به آن اشاره شده است افزود: اگر ما بخواهیم بهترین فرهنگ ها و یا دین خدا را منتقل کنیم لازم است سخنور باشیم یا یک سخنور همراه داشته باشیم، در این زمینه سازمان جوانان هلال احمر می تواند توانمندی های زیادی با تکیه بر جوانان خود بروز دهد.
قوسیان مقدم با تاکید به اینکه اجرای طرح سفیران بشردوستی در سازمان جوانان هلال احمر باید ادامه داشته باشد افزود: می توان دبیرخانه دائمی طرح سفیران بشردوستی را به تقاضای استان ها به صورت چرخشی در استان های مختلف داشته باشیم تا تنوع و جذابیت بیشتری برای اجرای این طرح فراهم شود.
وی با اشاره به این که این کار خوب تداوم پیدا کند افزود: اگر ما بخواهیم اهداف و اصول نهضت بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر را در جوامع مختلف در داخل و یا کشورهای همسایه ترویج کنیم نیاز ضروری به اجرای اینگونه برنامه ها برای افزایش توانمندی ها داریم.
قوسیان مقدم با تاکید به برگزاری دوره های پیشرفته تر برای جوانان هلال احمری گفت: باید زمینه ای فراهم شود تا سایر دستگاه ها نیز در سطح کشور از این توانمندی ها برخوردار شوند و در برنامه های بین المللی بتوانیم از ظرفیت های آنها استفاده کنیم.
دبیرکل جمعیت هلال احمر با اشاره به برگزاری طرح ملی «رفیق خوشبخت ما» که بسیاری از استان ها مشارکت بالایی در اجرای آن داشتند و تعداد زیادی طرح به دبیرخانه آن ارسال شده است، افزود: مکتب سردار سلیمانی به عنوان یک الگوی جدید در کشور مطرح است و ما نیز با داشتن ظرفیت خوب جوانان هلال احمری باید از این الگو استفاده کنیم.
وی با تاکید به این که همه استان ها باید مشارکت جدی و فعالی در اجرای این طرح داشته باشند افزود: همه آنهایی که توانسته اند در این جشنواره شرکت کنند باید از طریق هلال احمر استان ها حمایت شوند تا به عنوان «سفیران بشردوستی» در استان های خود فعالیت داشته باشند .
قوسیان مقدم گفت: از امروز دبیرخانه ملی اندیشه ورزی و ترویج فرهنگ بشردوستی در استان قزوین افتتاح می شود و طرح های ارسالی از استان ها به این دبیرخانه ارسال می شود.
راهکارهای مختلف و ابتکاری اعضای جوان هلال حمر در ترویج فرهنگ بشردوستی
رئیس سازمان جوانان هلال احمر نیز در ادامه این آیین ضمن تبریک میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت مقام مادر و روز زن گفت: در اجرای جشنواره رفیق خوشبخت ما «سردار دل ها» تاکنون 40 هزار نفر شرکت کرده اند که این تعداد شرکت کننده قابل رقابت با جشنواره های وزارت ارشاد است.
دکتر محمد گلفشان با بیان این که اختتامیه جشنواره سفیران بشردوستی در اسفند ماه و همزمان با میلاد حضرت علی (ع) و با حضور مسئولان کشوری و هلال احمر در باغ موزه دفاع مقدس برگزار و به شرکت کنندگان جوایز نفیسی اهدا می شود، افزود: سازمان جوانان متولی بحث بشردوستی در هلال احمر است و ما باید با روش های مختلف و ابتکاری که توسط اعضای جوان در کشور پیشنهاد می شود در ارائه راهکارهای مختلف برای ترویج فرهنگ بشردوستی اقدام کنیم.
رئیس سازمان جوانان گفت: جهانی آرام و به دور از خشونت ایده آل همه جوامع بشری است و با توجه به وضعیت کنونی دنیا و بروز آسیب های اجتماعی و رفتار های خشونت آمیز در جامعه ما باید با جدیت و با استفاده از توان اعضای کانون های هلال احمر در همه عرصه ها در راستای ترویج فرهنگ بشردوستی قدم بر داریم.
وی با تاکید به این که در استان ها باید به سفیران بشردوستی فرصت فعالیت دهند. ابراز امیدواری کرد؛ با افتتاح دبیرخانه اندیشه ورزی و ترویج فرهنگ بشردوستی سازمان جوانان در استان قزوین؛ راهکاری برای توسعه فعالیت های بشردوستی در کشور ایجاد شود تا بتوانیم در سطح بین المللی نیز تاثیر گذاری داشته باشیم.
در این مراسم از 23 نفر از شرکت کنندگان جشنواره سفیران بشردوستی در زمینه سخنوری در بخش فارسی و انگلیسی تجلیل شد و همچنین به دو نفر از شرکت کنندگان از استان قزوین و هرمزگان در بخش ویژه تندیس افتخار و لوح تقدیر اهدا شد.
در حاشیه برگزاری این مراسم، به مناسبت بزرگداشت روز زن و مقام مادر، دبیرکل و رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر با اهدای گل و لوح یادبود از زنان شاغل در این سازمان تقدیر کردند.
عکس: محمد جوادزاده
2/4/2021 11:10:00 AM