دیدار مسئولان نظام و میهمانان کنفرانس وحدت اسلامی با رهبر معظم انقلاب اسلامی
حضرت آیتالله خامنهای در دیدار مسئولان نظام، سفرا و علمای کشورهای اسلامی که بهمناسبت ولادت پیامبر اعظم (ص) انجام شد، فرمودند:رژیم صهیونیستی از غیظ کشورهایی که نگذاشتند هدف این رژیم برای دستیابی به نیل تا فرات محقق شود خواهد مُرد و به دولتهایی که سراغ قمار عادیسازی رفتهاند، هشدار دادند که از شرطبندی روی اسب بازنده ضرر خواهند کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حوزه نمایندگی ولی فقیه در هلال احمر به نقل از تارنمای اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، در خجسته سالروز ولادت با سعادت حضرت ختمی مرتبت، محمد مصطفی(ص) و حضرت امام جعفر صادق(ع)، رهبر انقلاب اسلامی در دیدار مسئولان نظام، سفرای کشورهای اسلامی، مهمانان کنفرانس وحدت و جمعی از قشرهای مختلف مردم، احساس خطر قدرتهای زورگو از تعالیم قرآن کریم را علت طراحیهای آنها برای اهانت به این کتاب الهی خواندند و با تأکید بر اینکه راه مقابله با دخالت آمریکا و قدرتهای زورگو، اتحاد کشورهای اسلامی و اتخاذ خط مشی واحد در مسائل اساسی است، گفتند: قمار عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی مانند شرطبندی روی اسب بازنده، محکوم به باخت است چرا که نهضت فلسطین امروز سرزندهتر و آمادهتر از همیشه است و رژیم غاصب، رفتنی و در حال مرگ است.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در این دیدار با تبریک عید بزرگ و نورانی میلاد پیامبر اعظم (ص) و حضرت امام جعفر صادق (ع)، فهم بشری از فهم شخصیت والای آن بزرگوار و زبان بشر را از بیان فضائل آن حضرت قاصر دانستند و گفتند: خورشید تابان پیامبر اعظم بر گردن همه آحاد بشریت حق دارد و همه مدیون او هستند؛ چرا که پیامبر همچون طبیبی ماهر و حاذق، نسخه معرفتی و عملی علاج همه دردهای اصلی مانند فقر، جهل، ظلم، تبعیض، شهوات، بیایمانی، بیهدفی، مفاسد اخلاقی و آسیبهای اجتماعی را به بشر عرضه کرده است.
ایشان با اشاره به ارزشمندی حق حیات نزد همه عقلای عالَم به عنوان بالاترین حق انسانی افزودند: خداوند در قرآن میفرماید پیامبر حیاتی ابدی به شما میبخشد که سعادت دنیا و آخرت شما را تأمین میکند که این حیات تمامشدنی و آسیبپذیر نیست؛ بنابراین همه مدیون پیامبر هستیم و ایشان بر بشریت حق حیات دارند.
رهبر معظم انقلاب با استناد به آیهای از قرآن کریم، راه ادای دِین به پیامبر را «جهاد کامل در راه خدا» خواندند و فرمودند: معنای جهاد فقط جهاد با سلاح نیست بلکه جهاد در همه میدانها اعم از علم، سیاست، معرفت و اخلاق مصداق دارد و با جهاد در این عرصهها میتوان ادای دین به آن وجود مقدس را تا حد توان انجام داد.
ایشان با تأکید بر اینکه امروز دشمنی با اسلام از همیشه آشکارتر است، اهانت جاهلانه به قرآن را نمونهای از این دشمنیها دانستند و خاطرنشان کردند: یک ابله جاهل اهانت میکند و یک دولتی حمایت میکند که این نشان میدهد مسأله صرفاً یک اقدام در صحنه و اهانتآمیز نیست.
رهبر معظم انقلاب اسلامی افزودند: به آن انسان نادان و جاهل کاری نداریم که برای تأمین مقاصد عناصر پشتپرده، خود را به شدیدترین مجازاتها و اعدام محکوم میکند؛ بحث بر سر طراحان این جنایتها و کارهای نفرتانگیز است.
حضرت آیتالله العظمی خامنهای، خیال تضعیف قرآن با این اقدامات را واهی و موجب افشای باطن دشمنان قرآن دانستند و افزودند: قرآن، کتاب حکمت و معرفت و انسانسازی و بیداری است و دشمنی با قرآن، در حقیقت دشمنی با این مفاهیم والا است. البته قرآن برای قدرتهای فاسد تهدید است چرا که هم ظلم را محکوم میکند هم انسان زیر ستم را که تن به ستمپذیری داده، ملامت میکند.
ایشان توجیه اهانت به قرآن با ادعاهای تکراری، دروغ و غلطی همچون آزادی بیان را باعث بیآبرویی مدعیان دانستند و فرمودند: آیا در کشورهایی که به بهانه آزادی بیان اجازه اهانت به قرآن داده میشود، اجازه تعرض به نمادهای صهیونیستی را هم میدهند؟ با چه زبانی از این روشنتر میتوان اثبات کرد که اینها تحت سلطه صهیونیستهای ظالم، جنایتکار و غارتگر دنیا هستند.
رهبر معظم انقلاب در بخش دیگری از سخنانشان با اشاره به مناسبت هفته وحدت، سران و سیاستمداران کشورهای اسلامی و صاحبنظران و نخبگان جهان اسلام را به تفکر بر روی این پرسش فراخواندند که دشمن اتحاد کشورهای اسلامی کیست و اتحاد مسلمانان به چه کسانی ضرر میزند و مانع دستدرازی و غارتگری و دخالتهای آنها میشود؟
ایشان با تأکید بر اینکه اتحاد کشورهای اسلامی در منطقه غرب آسیا و شمال آفریقا مانع دزدی، زورگویی و دخالتهای آمریکا خواهد شد، فرمودند: امروز آمریکا به کشورهای منطقه ضربه سیاسی و اقتصادی میزند، نفت سوریه را می دزد، داعش ظالم و وحشی و خونخوار را در اردوگاههای خود محافظت و نگهداری میکند تا در روز نیاز دوباره به میدان بیاورد و در امور کشورها دخالت میکند، اما اگر همه متحد باشیم و ایران، عراق، سوریه، لبنان، عربستان، مصر، اردن و کشورهای حاشیه خلیج فارس خط مشی واحدی را در مسائل اساسی و کلی اتخاذ کنند، قدرتهای زورگو نمیتوانند و جرأت نمیکنند در امور داخلی و سیاست خارجی آنها دخالت کنند.
حضرت آیتالله العظمی خامنهای افزودند: ما همچنانکه بارها گفتهایم هیچکسی را به جنگ و اقدام نظامی تشویق نمیکنیم و از آن اجتناب هم میکنیم، بنابراین دعوت به با هم بودن و اتحاد، برای جلوگیری از جنگافروزی آمریکاست؛ چرا که آنها جنگافروزی میکنند و همه جنگهای منطقه عامل خارجی دارد.
ایشان تعمق همه سران و شخصیتهای جهان اسلام بر روی مسأله حیاتی اتحاد را ضروری خواندند و در خصوص مسأله دیگر منطقه، یعنی جنایتهای مستمر رژیم صهیونیستی فرمودند: امروز این رژیم نه فقط از جمهوری اسلامی ایران بلکه از همه کشورهای اطراف خود همچون مصر و سوریه و عراق نیز لبریز از کینه و غیظ است.
رهبر معظم انقلاب اسلامی علت این کینه و عصبانیت را ممانعت کشورها در برهههای مختلف از تحقق هدف آنها یعنی غصب نیل تا فرات خواندند و افزودند: آنها سرشار از کینه و غیظ هستند؛ البته به تعبیر قرآن که میگوید «خشمگین باشید و از این خشم بمیرید» آنها در حال مرگ هستند و به یاری پروردگار این آیه درباره رژیم غاصب در حال تحقق است.
ایشان مسأله فلسطین و غصب و بیرون راندن ملتی از خانههای خود و شکنجه و کشتار آنها را مسأله اولِ چند ده سال اخیر دنیای اسلام خواندند و تأکید کردند: نظر قطعی جمهوری اسلامی این است دولتهایی که قمار عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی را سرمشق کار خود قرار دهند، ضرر خواهند کرد؛ چرا که این رژیم رفتنی است و آنها در حال شرطبندی روی اسب بازنده هستند.
حضرت آیتالله خامنهای، جوانان فلسطینی و نهضت ضد غصب و ضد ظلم فلسطین را امروز سرزندهتر، با نشاطتر و آمادهتر از همیشه دانستند و فرمودند: انشاءالله این نهضت به نتیجه خواهد رسید و هچنانکه امام بزرگوار از رژیم غاصب به سرطان تعبیر کردند، این رژیم به دست خودِ مردم فلسطین و نیروهای مقاومت در کل منطقه ریشهکن خواهد شد.
ایشان در پایان ابراز امیداوری کردند که امت اسلامی با عنایت پروردگار بتواند با سربلندی و شرافت و رفعت از استعدادهای بینظیر طبیعی و انسانی خود استفاده حداکثری کند.
در ابتدای این دیدار، رئیسجمهور در سخنانی با اشاره به مجاهدتهای پیامبر اکرم(ص) برای ساختن انسان و جامعه مبتنی بر «توحید» و «عدالت»، ایستادگی در برابر دشمنیها و همچنین مقاومت در راه هدف را از مهمترین آموزههای پیامبر اعظم برشمرد و گفتند: انسجام جهان اسلام بر محور اندیشه وحدت و مقاومت و نفی تکفیر و سازش، نویدبخش شکلگیری تمدن نوین اسلامی خواهد بود.
وی با اشاره به ظهور جلوههای نصرت و هدایت الهی در تجربه انقلاب اسلامی ایران، اتکاء به خدا و اعتماد به مردم و بهرهمندی از مزیتهای نسبی جهان اسلام را عوامل پیشرفت و پیروزی در برابر اراده بدخواهان دانست افزود: سازش بعضی دولتها با رژیم صهیونیستی برای آنها امنیتساز نخواهد بود چرا که این رژیم رو به زوال، و پیروزی مقاومت، نزدیک است.
سی و هفتمین کنفرانس بینالمللی وحدت اسلامی در دو بخش برگزار شده است؛ نشستهای مجازی که از پنجشنبه ششم مهر با مشارکت ۲۴۰ اندیشمند آغاز شده و سهشنبه ۱۱ مهر (۱۷ ربیع الاول) آخرین روز آن خواهد بود که هر یک از ۱۶ وبینار این بخش ۱۵ سخنران داشته و بخش حضوری کنفرانس نیز یکشنبه نهم مهر با سخنرانی آیتالله سیدابراهیم رئیسی در سالن اجلاس سران آغاز شده و امروز با دیدار شرکت کنندگان در کنفرانس با رهبری و صدور بیانیه پایان مییابد.